Hoe kan ik de namen van contacten wijzigen op mijn Samsung Galaxy S Plus?

Als ik een contactnaam van een contact wijzig, dan veranderd er niks. De naam blijft gewoon hetzelfde, maar hij slaat hem wel op. Hoe kan ik ervoor zorgen dat hij ook echt de naam wijzigt?

Weet jij het antwoord?

/2500

kan het zijn dat de contactpersonen uit Facebook of whatsapp komen? Want dan wijzigt hij inderdaad niet de naam. Dat kun je zien door menu- contacten- instellingen- synchroniseren.

De contacten van een smartphone zijn niet alleen de contacten van wat je in je telefoonlijst hebt staan. Maar van alle applicaties waar contactpersonen mee gemoeid zijn en die gesynchroniseerd zijn met je toestel a.d.h van een account. Wil je deze namen wijzigen dan zal je deze moeten wijzigen in de bron. In jouw geval ( gezien een reactie over de sns, wat staat voor Social Network Service. ) ligt jou probleem dus inderdaad extern. Wil je dit ongedaan maken dan dien je in instellingen/accounts al je accounts nalopen. Bijvoorbeeld Facebook. Bij facebook ga je als volgt te werk Instellingen/Acounts Tik op facebook, en tik vervolgens op het andere (rechter) venster op de accountnaam. Nu zie je daar verschillende opties staan. Te weten; Agenda synchroniseren Contacten synchroniseren Galerij synchroniseren Vink hier uit of aan wat voor jou van toepassing is. Wil je een dergelijk contact wijzigen dan zal je het dus moeten doen in de applicatie/account waar deze gegevens staan. Wil je het helemaal mooi maken en er voorgoed ervan af zijn. Maak een liveaccount aan bij MS ( het vroegere hotmail ). Plaats daarin al jouw contacten, vul alle velden ( dus telefoon/email e.d. ) zo volledig mogelijk in. Als dat klaar is dan stel je op je telefoon/tablet of wat dan ook dit account in. En laat alleen deze de contacten synchroniseren. Dan heb je gelijk alles netjes en kan je alles mooi bijhouden op zowel je pc/laptop als op je telefoon. Als je dan ooit weer een ander toestel krijgt, hoef je alleen maar dit account toe te voegen en je hebt alles weer terug zoals je het had staan ( mits je het netjes bijhoud natuurlijk ). Het is even wat werk, maar het verdient zich vanzelf weer terug.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100