Ik heb mijn mobiel gisteravond in het water laten vallen, heeft deze nog herstelkans?

Ik heb gisteravond mijn mobiel in de wc laten vallen, heb hem er wel meteen weer uitgehaald, maar ik was bij iemand thuis dus kon hem niet in de rijst leggen en nu heeft hij dus de hele nacht nat gelegen. Ik heb hem aangezet en het scherm knippert rood en normale kleuren... Kan dit nog opgelost worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

meestal is het over en sluiten maar er kan 1 oplossing zijn: een föhn op een koude stand (aub niet op de warme stand!!)

Doe hem in een pak rijst. Rijst absorbeert water heeeeeeel goed. Heb heet zelf nig nooit geprobeert, maar iemand die ik ken is her wel gelukt!

Er zijn winkels gespecialiseerd in het nakijken van "natte telefoons". Vaak weet je voor ongeveer 20 euro waar je aan toe bent. Zoek maar op internet met 'telefoon' en 'waterschade'. Bij een iPhone kan je het meestal wel vergeten. Oh ja, vooral niet proberen aan te zetten.

Er zijn bepaalde GSM's die na drogen terug werken al is de kans maar heel miniem. Nu natuurlijk zijn de Smartphones stukken fragieler dan de voorgangers, maar ze worden ook meer en meer uit plastiek gemaakt en speciale materialen dat steeds meer en meer waterbestendig is. Zoals vermeld in een bak met rijst doen. Er zijn Bedrijven of zelfstandigen die het ook aanraden die GSM's herstellen. http://spijkenisse.gsmreparatiecentrum.nl/content/waterschade-behandeling http://electronica.infonu.nl/diversen/35829-ipod-en-mobiel-met-waterschade-eenvoudig-zelf-repareren.html

doe hem in rijst of in de vriezer

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100