Wat moet je doen als je mobiel niet meer aan wil?

de mobile zit al lang aan de lader dus de mobile is wel opgeladen

Weet jij het antwoord?

/2500

In een winkel je batterij laten doormeten, wellicht is die kapot.

haal eens de batterij eruit en stop hem dan in de oplader, druk hem aan en kijk of hij het dan nog doet. zo ja, batterij probleem zo nee, geen batterij probleem maar iets anders.

Het kan zijn dat er een virus op zit. Als je op je pc een virusscanner moet je met een usb kabel je gsm koppelen met je computer. Dan alles overladen op je computer en alles verwijderen dan je gsm opnieuw proberen opstarten.

Als het een iphone is kun je door de home knop en de power knop tegelijk in te drukken en vast te houden de telefoon resetten. Dit kan ook helpen.

als het een iphone is gewoon lang op je 'lock' knopje drukken aan de bovenkant dan gaat hij vanzelf weer aan

Je vertelt niet welk type toestel het is (Android, iPhone of anders) en of de batterij er uit kan worden gehaald. Bij Android type telefoons komt de "sleep of death" voor, bij 4.3 specifiek bij de Netflix App. Als je een Android hebt, en de batterij kan er niet uit, probeer dan het volgende: 1. haal de telefoon van de lader en laat hem 5 minuten met rust (lading loopt iets terug intern) 2. druk en houd de power knop ongeveer 30 seconden ingedrukt. (start ie op, dan ok anders 3.) 3. Houd de volumeknop in de richting zachter ingedrukt en druk dan op de powerknop (ongeveer 30 seconden max) als ie start, dan is het in Recovery, kies daarin reboot en dan zou ie het weer gewoon moeten doen. ander 4. 4. als 3 maar dan volume i de richting harder etc. anders 5. 5. als 3. maar druk halverwege op volume op/neer (dus beide) etc. als er helemaal geen reactie is, laat dan de telefoon een nacht van de lader en probeer weer vanaf stap 2. Lukt het nog niet? ga dan kijken bij de bijgevoegde link

Bronnen:
http://androidforums.com/galaxy-s2-interna...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100