verwijder ik al mijn gegevens als ik mijn mobiel reboot?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, maar vaak als je accounts hebt aangemaakt (zoals een itunes-account) gaat dat niet weg.

Ja, als je een reservekopie of een backup maakt/hebt kun je al je gegevens er weer makkelijk op zetten.

nee, rebooten betekent gewoon opnieuw opstarten, dus daar verlies je niets mee

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100