Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

Ze zien er ten eerste anders uit; de iPad mini heeft een groter scherm (7 inch) en is meer 'vierkant'. Het lijkt op een tablet.
De iPod touch 5 (ik neem aan dat je die bedoelt) heeft een kleiner scherm (4 inch) en heeft een gekleurde achterkant (rood, geel, blauw, etc.) en heeft de afmetingen van een iPhone, dus meer een telefoon.
Met de iPod touch kan je alleen op wifi netwerken (dus bijvoorbeeld thuis of in de McDonalds) en de iPad mini heeft ook de functie om op 3G te gaan. Daarvoor heb je dus een simkaart nodig.
Qua snelheid verschillen ze nauwelijks; het zijn beide de nieuwste generatie iDevices van Apple.
Als je nog verdere info wil, kan je naar je dichtstbijzijnde iCentre gaan, dit is de officiële winkel van Apple. Hier kan je de iPod touch 5 en de iPad mini beide uittesten en eventueel vragen stellen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
heeel erg veel deze 2 kun je toch niet met elkaar vergelijken de ene is een ipad de ander een ipod is toch wel heel wat anders
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding