Als je een groepsgesprek aanmaakt in WhatsApp en je voegt later iemand toe aan dat gesprek, kan die persoon dan zien wat er eerder is besproken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee. Diegene volgt het gesprek vanaf het moment dat hij/zij wordt toegevoegd. Zelfs als je al eerder lid bent geweest van een groep, maar je verwijdert die groep, kan je dat niet meer zien als je daarna weer wordt toegevoegd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100