Kan ik geld terug krijgen van mijn mobiel? (Lees beschrijving)

Mijn mobiel start zich niet meer op en ik heb er veel klachten over dus wil ik nu een nieuwe kopen alleen kan ik geld van mijn mobiel terug eisen?

Ik heb deze mobiel pas 9 maanden en heb twee jaar garantie. Alleen eerst zocht hij geen wifi meer en moest drie weken weg. De laatste weken/maanden belde mensen mij op maar kreeg ik niks binnen en toen zeiden ze dat ik af en toe mijn mobiel uit moest zetten dat deed ik alleen kreeg ik nog geen oproepen binnen en daarna gooide mijn mobiel telkens de netwerk eruit. En paar dagen geleden liep hij vast en kreeg ik hem niet meer uit dus besloot ik de batterijen eruit te halen en nu start hij zich niet meer op. :'(

En ik wil morgen kijken voor een nieuwe mobiel maar wil ik korting voor mijn mobiel.

Hij koste toen €110,-.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, je kan je geld niet terugkrijgen. Wanneer je iets koopt via internet heb je twee weken de tijd en in een reguliere winkel ben je afhankelijk van de welwillendheid van de winkel (de meeste winkels stellen ook een termijn van twee weken). Je zegt zelf al dat je twee jaar garantie hebt. Lever het toestel in waar je hem gekocht hebt en laat hem repareren. Dat is het enige waar je recht op hebt. Vervolgens kun je hem misschien verkopen via iets als Marktplaats, al moet je niet op veel rekenen voor een toestel van 9 maanden oud dat destijds maar 110 Euro kostte.

nee dat kan niet. je kan niet geld terugklrijgen van je mobiel zelf. je moet naar de winkel en dat soort dingen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100