Waarom opent mijn app niet meer op mijn iPhone?

Ik heb vandaag hay day gedownload op mijn iPhone alleen hij werkte de hele dag, maar op een gegeven moment start hij niet meer op... Alle apps werken en ook het internet doet het behalve hay day. Hij draait de hele tijd alleen kan geen verbinding maken.. Heb hem ook al geprobeerd te verwijderen en opnieuw op te zetten alleen nog steeds geen resultaat. Hoe kan dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hier heb ik precies hetzelfde probleem! Ik krijg er sinds vanavond ook geen meldingen meer van, terwijl ik heel de dag heb kunnen spelen. Zal wel een storing zijn, dus wachten totdat hij het weer gaat doen!

Wat je kunt doen is verwijderen en opnieuw installeren. Bij mij was dat de oplossing.

Het kan zijn dat het spel of de server geüpdatet wordt. Dit gebeurd regelmatig bij dit spel. Gewoon even wachten en opnieuw proberen. Helaas erg vervelend, maar niks aan te doen. Je kunt ook hun Facebook pagina liken en bezoeken. Ze melden telkens als er een update of iets anders is.

Bronnen:
Eigen ervaring

Dit is een webapp, geen gewone app, maar een website die als app is opgeslagen. Waarscheinlijk zijn er serverproblemen op de plek waar deze webapp gehost word. Dit hoeft niet lang te duren

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100