Hoe kan ik albumplaatjes op mn ipod zetten?

Als ik met itunes probeer plaatjes van albums bij mn albums op mn ipod te zetten, doe ik dat, maar het komt gewoon niet op mn ipod te staan. Hoe krijg ik de plaatjes erop?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In iTunes klik je rechts op het nummer waar je een plaatje van wilt en dan klik je op: albumhoes ophalen. Als hij niks kan vinden download dan zelf een plaatje. Je kan deze vervolgens weer importeren door weer op het nummer te klikken en dan op info. Je ziet nu een aantal tabblaatjes waaronder albumilustatie oid. Hier kan je het plaatje op je pc opzoeken en invoegen. Sync je ipod en klaar!

Meestal gaat dat bij een album wel vanzelf. Anders bij een liedje bij eigenschappen eentje aanwijzen.

Rechter muisknop op het album, dan op Info klikken en daar kan je plaatjes invoegen.

Open itunes op je computer en klik met je rechter muisknop op het liede, klik dan op info tonen en daarna op illustratie, ga naar google en zoek een afbeelding, kopieer de afbeelding, en plak hem bij het illustratie venster. Synchroniseer je ipod en je hebt bij je lied je afbeelding!

iTunes -> Geavanceerd -> Albumillustraties ophalen. Dan nog even je iPod synchroniseren en klaar is kees!

Je kan op Google afbeeldingen de illustraties vinden en die dan gebruiken als plaatje. Het des gewenste nummer -> rechter muisknop -> meer info -> illustraties. En dan kun je hier de afbeelding toevoegen. Veel succes! Cashher

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100