iphone4 jailbreak ongedaan maken. hoe?

Weet jij het antwoord?

/2500

1) je iphone op je computer aansluiten en bij itunes updaten, dan gaat de jailbreak er automatis af. 2) je iphone aan de computer aansluiten en bij itunes op "herstellen" klikken. Toegevoegd na 58 seconden: Het is of het een of het ander, dit is geen stappen plan!

Aansluiten op de pc en dan EERST een back up maken zodat he daarna weer al je gegevens er op kan zetten dan herstellen en dan back up er weer op zetten

Hangt er van af welke iOS je hebt. Als er een nieuwe iOS-update beschikbaar is, moet je iTunes hebben, en je iPhone 4 in-pluggen. Links zie staan als het goed is: Apparaten en de naam van je iPhone 4, En dan staat er of je Software Up-to-date is, zo niet, dan kan je die bijwerken door op ''Bijwerken te drukken'' Dit kan je ook gewoon op je iPhone 4 checken. Ga op je iPhone naar Instellingen>Algemeen>Info, en kijk dan naar de Versie als je versie 5.1.1 is dan werkt wat ik net heb uitgelegd niet. Manier 2: Sluit je iPhone aan op je computer, en open iTunes, bij het Overzicht van je iPhone moet je nu niet op ''Bijwerken'' klikken maar op ''Herstellen''. WAARSCHUWING: MANIER 2 [[HERSTELT]] JE IPHONE 4 dus dan ben je al je Apps, Foto's en Bestanden KWIJT! Ik heb namelijk mijn iPod Touch 4g (het werkt 't zelfde) 2x ge-herjailbreakt. ( beetje ervaring :l )

Wachten tot er een nieuwe update komt of via itunes je ipod resetten maar dan ben je wel al je bestanden kwijt en meot je die opnieuw downloaden!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100