Welk toestel is fijner: een BlackBerry of Iphone?

Over een paar weken mag ik een nieuw toestel uitkiezen. BlackBerry heeft mijn voorkeur vanwege emails die direct binnenkomen, maar nu begreep ik dat het internet op de Iphone sneller is... Wat raad jij aan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik raad een HTC aan, ookal vroeg je daar niet naar. En dan het liefst nog 1tje met een Android besturingssysteem. Hierop kan je ook je emails automatisch laten binnenkomen, en qua design en de gebruiksvriendelijkheid loopt HTC zeker vooruit!

Ik ben een bevooroordeeld Iphone gebruiker!

Ik ga voor de HTC; heerlijke besturing, gewoon van Windows, je kan alles erop installeren (ook import vanuit het buitenland) en geen extra hoge kosten voor speciale accesoires. 2e optie; BlackBerry; simpelweg omdat ik niets met de Iphone heb..

ik zou iphone kiezen omdat dat tegelijk een mp3 is

blackberry: zakelijk, ietsjes ingewikkelder, past goed in de bedrijfscultuur, weinig toeters en bellen. Iphone: past goed in de hype, erg gebruiksvriendelijk, gamen/muziek/videos

Ik kan ook van harte een HTC aanbevelen vanwege de vrijheid die je met het toestel hebt. Met de iPhone ben je slaaf van de Appstore en Blackberries zijn lompe dingen met hun toetsenbord.

Ik raad een iPhone aan, je hoort veel negatieve dingen over Touchscreen-telefoons, maar iPhone is echt een geweldige touchscreen telefoon. ik adviseer iPhone

Hangt er vanaf welke eisen je aan je telefoon stelt. Als je veel (zakelijk) mailt via je mobiel is de blackberry beter. Zeg maar de zakenpikkentelefoon bij uitstek! Als mail niet belangrijk is, of als je erg kickt op allerlei leuke gadgets, muziek, video en nieuwigheidjes, is de Iphone een betere keuze!

Ik zou kiezen voor de iPhone, omdat deze nog altijd updates ontvangt en steeds meer dingen kan doen. En die heeft de AppStore natuurlijk. Volgens deze site, http://www.onemorething.nl/?p=showarticle&art_id=4953, zal er deze maand alweer een bèta versie zijn voor de nieuwste iPhone firmware (versie).

iPhone staat wel met kop en schouder in de top 50 van de telefoons. En dat niet alleen omdat het een hype is.

Het ligt erg aan je eigen gebruik gaat voor jou gebruiksvriendelijk hoog of juist snelheid maar kan je overal opladen dan zou ik de iphone aanraden en als je die jailbreaked kan je er nog eens veel meer mee zoals bluetooth echt gebruiken. Echter als een echt toetsenbordje meer jou ding is of bij de blackberry storm 2 een scherm dat meeklikt zoals de macbooks en je iets meer batterij wilt zou ik die kiezen. Of misschien de HTC HD2 een erg mooi scherm 4.3 inch en maar 11mm dik (iphone is 12,3 mm Blackberry is 14 mm) De Sony Ericsson Satio heeft weer een erg goede 12.1 megapixel camera.

iPhone. Revolutionair en heeft meer te bieden dan android etc.

Heb zelf de ervaringen met Nokia E71 en Iphone: Nokia (Blackb.) ziet er gelikter uit als een technisch alleskunner. Echter, toch blijven de toetsen te klein om gebruiksvriendelijk te kunnen worden genoemd. Voorts, in deze tijd van internet en het bekijken van films etc, is ook het scherm aan de kleine kant. iPhone heeft vrijwel alle mogelijkheden van de BB maar duidelijk gebruiksvriendelijker en door groter scherm ook prettiger met multi-media toepassingen!

Ben erg gelukkig met mijn iPhone 3GS. En e-mails komen ook gewoon direct binnen op je iPhone hoor. De app-store is echt geweldig!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100