Hoe kan ik films op mijn iPhone kijken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1) Download een film van internet 2) Zet de film om in iPhone formaat 3) Sleep hem van je bestanden naar iTunes Een omzet programma kan je zo gratis downloaden van internet. Ik beveel handbrake aan.

Eerst converteren met een programma, ik raad DVDfab aan. Daarna via iTunes op je iPhone zetten net als je met muziek doet.

Je kan films kopen natuurlijk via de store volgens mij geeft de standaard video app je geen ander keuze maar als je thuis over wifi beschikt kan je vlc streamer downloaden en op de pc moet je dan vlc helper downloaden dan kan je vanaf je thuis pc de films streamen die je natuurlijk wel eerst gedownload hebt en ergens op je pc hebt staan Let wel alleen binnen bereik van je eigen netwerk Toegevoegd na 3 minuten: voordeel is dat je geen echte ruimte kwijt raakt op je iphone de data verwijderd zich weer na afloop de betaalde versie bied je wel de mogelijkheid films op te slaan maar bedenk wel dat vreet ruimte maar is idd handig als je niet binnen bereik van je wifi netwerk bent. Toegevoegd na 6 minuten: opmerking de onderste link is de app wat je nodig hebt voor op je iphone installeer die eerst De bovenste is voor op je thuis pc maakt niet uit of het windows of een mac pc is gewoon de juiste link aanklikken etc deze is echt de kosten waard

Bronnen:
http://hobbyistsoftware.com/vlcstreamer
http://hobbyistsoftware.com/VLCStreamer-more

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100