als ik een app wil opstarten dan krijg ik even beeld en dan schakelt hij de app uit en kom je weer op de homepagina.. , hoe komt dit ineenkeer?

als ik er op klik dan opent die hem en dan schiet hij weg en heb ik weer mijn beeld met alle apps erop... had het eerder ook een keer toen had k een app verwijderd en toen deden de apps het wel weer gewoon,, nu kreeg ik het weer, weer apps verwijderd maar helpt niet wat kan dit zijn???

Weet jij het antwoord?

/2500

Meestal, als je app wegvalt, zit er een fout in de app. Heel vervelend, maar het enige wat je kunt doen is wachten op een update met het herstel van de bug. Als je zeker wilt weten of een app goed is kun je het beste bij de reactie ervan kijken, hier staat vaak in of de app ´crasht´, daaruit kun jij je conclusie trekken over wel/niet downloaden. Ik hoop je een beetje geholpen te hebben, succes!

Ik heb er ook last van... Je moet je ipod/mobiel uit zetten en weer aan! Als je een jailbreak hebt dan moey je et niet doen want dan krijg je e ipod nooit meer aan

Ik heb een iPhone en heb hier ook wel eens last van. Wat ik altijd doe: Ik klik dubbel op de home button, dan kom je bij multi-taking, daar houd je een App een paar seconde ingedrukt totdat je rode streepjes linksboven ziet. Klik daar op en probeer hem opnieuw te downloaden. Als dat niet lukt probeer dan opnieuw op te starten. Als je een jailbreak hebt geen zorgen maken over dat je hem dan niet meer aankrijgt zoals degene boven mij zegt, Als je hem tethered hebt gejailbreaked dan moet je hem aan je PC of laptop aansluiten en dan kun je hem gewoon aan en uit zetten. Bij untethered jailbreaken kun je hem gewoon normaal aan en uitzetten. Ik hoop dat dit de oplossing is ;-)

Heb ik ook weleens. Even (tijdelijk of niet) iets willekeurig anders installeren verhelpt het probleem.

een bug(fout) wat ervoor zorgt dat de app crasht ik wacht meestal tot er een update volgt die de fouten herstelt

Bronnen:
ipad gebruiker

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100