Waarom verwijderd itunes de apps uit installous na het synchroniseren?

Volgens mij is daar een app voor maar ik weet niet hoe die heet en wat kan ik er anders aan doen? Iemand nog leuke/ handige apps uit cydia of installous? Bedankt alvast voor de antwoorden!

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor je vraag in de titel: omdat je ze niet eerlijk hebt verkregen. Hoe die app heet weet ik niet. Leuke/Handige apps: Winterboard, dan kun je allemaal themes installeren. Gameboy simulator: Pokémon in de klas met z'n allen haha!

İdd omdat ze niet legaal zijn gedownload

In Installous heb je onder instellingen een functie waarmee je synchronisatie met iTunes aan kunt zetten. De door jou bedoelde app wordt automatisch samen met Installous geinstalleerd. Zorg er ook voor dat je in iTunes hebt aangegeven dat je wilt dat alle apps gesynchroniseerd worden en reset je waarschuwingsberichten binnen iTunes. Normaal gesproken vraagt iTunes je namelijk of je de boel van je iPhone wilt overzetten naar iTunes. Als je ooit hebt aangegeven dat je dat niet wilt en daarnaast hebt aangevinkt dat je die waarschuwing niet meer wilt zien dan verwijderd iTunes alle apps op de iPhone die hij zelf niet heeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100