Hoe kan je de Iphone op stil zetten, maar wel zorgen dat het alarm af gaat?

Ik ben momenteel in het buitenland en wil liever niet steeds in het midden van de nacht wakker gebeld worden. Kan ik mijn iPhone helemaal stil zetten (maar wel zodanig dat berichten wel binnen komen) en ook de iPhone als alarm gebruiken?

Voor het alarm moet de iPhone juist wel geluid maken natuurlijk en om de berichten binnen te krijgen kan ik de iPhone bijvoorbeeld niet in vliegtuigmodus (zonder netwerkverbinding) zetten.

Als ik dit werkend krijg kan ik de mensen de volgende dag als ik wakker wordt nog even snel bellen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je naar 'instellingen' en dan naar 'geluiden' gaat, dan kan je je beltoon en smstoon op stil zetten. Oh, en die van je inkomende mail. En bij berichtgeving kan je de geluiden van apps stilzetten, zodat je geen geluidje hoort als je een pushberichtje (ping, whatsapp etc.) krijgt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alles op stil te zetten via het schuifje links bovenin, die kun je naar achter schuiven (zoals in het antwoord hierboven al wordt aangegeven). Ik heb 's nachts altijd mijn sms en mailgeluid uit, maar mijn beltoon aan. Voor noodgevallen! Dan kun je dat schuifknopje niet gebruiken. Misschien wil jij wél andere geluiden aan, maar juist niet je beltoon.

op de linker zijkant van de iphone 4 zit een knopje dat je naar beneden kan schuiven dan komt het op rood te staan. Dan worden alle geluiden geblokkeerd maar het alarm gaat nog wel steeds af.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100