Als ik een bb prepaid koop, kan ik dan alsnog een abbonoment nemen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

vaak als je een prepaid telefoon koopt is deze gelocked voor de simkaart welke erbij zit. Nou kan je naar de zwarte markt gaan in beverwijk indien jouwe gelocked is en hem daar simlock vrij laten maken!! dan kan je er elke kaart indoen die je wilt en dus een sim only abonnement nemen voor je bb. Toegevoegd na 1 minuut: desondanks weet ik niet of dit eigenlijk wel zou mogen!! dus stel ik tevens voor om geen prepaid bb te kopen maar gewoon een simlock vrije!! op internet kan je er genoeg vinden en zijn net zo duur als een prepaid in de winkel !!

je kan een Blackberry simlockvrij kopen. Dan kan je van iedere provider de simkaart erin. Je kan dan een sim-only abonnement afsluiten, dan betaal je alleen voor je bellen, smsen en internet en niet voor een eventuele telefoon. Dit abonnement is ook goedkoper dan een abonnement waar je een telefoon bij krijgt. Je kan bij iedere provider een sim-only abonnement afsluiten, ik zou je aanraden bij de provider van je keuze even op de site te kijken en te zoeken naar een sim-only optie. Mocht je dit niet vinden kan je altijd een winkel raadplegen en vragen naar sim-only zij zullen dat weten wat je bedoelt.

Dan neem je een " sim only" obbonement. Dan bel je vaak goedkoper. Let op of je telefoon wel som lock vrij is of je moet je abbonement kopen van de zelfde provider.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100