Wat is de geschikte mobiele telefoon voor mijn dochter?

Mijn dochter wil graag een mobiele telefoon met touchscreen. Ik weet niet welke ik moet kopen voor haar, hij mag niet te duur zijn( rond de 60-80€) wie heeft er een ervaring met een touchscreen, is ie fijn voor een 11 jarige? Het zou fijn zijn als u er dan ook een foto bijdoet, BVD 'de antwoordmaester.

Weet jij het antwoord?

/2500

De Samsung Star is een vrij stevige touchscreen telefoon met aardig wat functies. Het touchscreen is niet geweldig maar voldoet zeker aan de eisen die je binnen dit budget kunt hebben. Hoewel deze ook op internet kan is hij hier echter niet heel geschikt voor. Als uw dochter dit wel graag zou willen zult u toch het budget moeten verhogen.

Lg cookie kp500 Heb ik zelf gehad werkt prima geen problemen gehad en volgens mij binnen uw budget

De samsung star, hij is roze dus zou u dochter vast wel interesseren.

Overweeg een Blackberry aan te schaffen. Wel een prepaid versie. Gratis pingen heeft de toekomst.

Bronnen:
http://nl.blackberry.com/devices/?CPID=KNC...

Ik heb zelf de samsung monte bevalt zeer goed, m'n nichtje heef 'em laatst ook gekocht voor ongeveer 100,- euro. Zit wifi op en is soms wel een heel handige uitkomst

Zie bron1 voor de toestellen van ongeveer dat budget. zelf zou ik sowieso voor een telefoon met een capacitief touchscreen gaan, want dat reageert gewoon veel beter dan met een resistief touchscreen.(bron 2) met een resistief touchscreen valt op zich wel te werken, maar je moet veel harder drukken. ook kan een capacitief touchscreen niet 'broekzakbellen' want het reageert niet overal op, alleen op vingers en op speciale pennetjes. dan zou ik kiezen uit een van de volgende 2 telefoons(bron 3). Sony Ericsson Yendo deze komt het dichtst in de buurt van de prijs(85,95 incl verzendkosten). het lijkt me voor die prijs gewoon een goed koop. er zit een muziekspeler op, fm radio en een 2 mp camera. Samsung Star II S5260 deze is wat duurder,(94.95inclusief verzendkosten). er zijn weinig verschillen, de belangrijkste verschillen zijn een 3(star 2) inch scherm tegenover een 2.6 inch scherm. en dat op de star 2 wifi zit, daarmee kun je op draadloos internet van thuis.

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/cat/215/mob...
http://tweakers.net/pricewatch/cat/215/mob...
http://tweakers.net/pricewatch/compare/215...

De HTC Smart, Samsung Galaxy Apollo

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100