iPad 2 kopen op airport Miami

Een vriendin van mij gaat volgende week op vakantie naar Miami. Ze wilt graag een iPad 2 voor mij meenemen. Nu mijn vraag: Kan je een iPad 2 kopen op het vliegveld van Miami. Zoja waar en kan dit ook duty free? BVD. Tom

Weet jij het antwoord?

/2500

Met een Ipad2 in originele verpakking op Schiphol aankomen en dan langs de Douane lopen onder het poortje "Niets Aan te geven". Wat denk je???? Probeer Ipad lokaal te kopen en informeer naar mogelijkheden om teruggaaf te krijgen op lokale belastingen. Gaat via speciaal formulier en speciaal kantoortje op luchthaven van Miami. Oude, bekrasde beschermmap van gebruikte Ipad meenemen. Ipad2 in koffer in bekrasde beschermmapen verpakking en bekabeling apart naar Nederland sturen. Zo plat mogelijk via Fedex of TNT. En dan maar hopen dat ze bij evt controle de Ipad voor een 'oud' exemplaar aanzien. Erg omslagtig dus of je t moet doen?

Nee, je betaalt altijd de 8% VAT daar, maar dan is hij nog goedkoper dan in NL. Wel moet je even kijken op de site van de douane voor welk bedrag je baar NL mag nemen, ander betaal je invoerrechten. Op dat te omzeilen is het heel makkelijk, uitpakken, boekjes etc in de koffer en verpakking weggooien. Gewoon als handbagage meenemen en zeggen dat je hem al in NL hebt gekocht.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100