Hoe kan ik albumcovers bij mn muziek zetten? (Iphone 4)

Ik heb het steeds geprobeert, en in de lijst 'muziek' in Itunes krijg ik alle albumcovers er netjes bij, hij zet ze alleen niet ook over op mn iphone. Hoe kan ik zorgen dat al die albumcovers bij mn muziek komen te staan? Bij sommige doet ie het op een of andere manier wel, maar bij sommigen ook niet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan normaal gezien een afbeelding opslagen van het internet bv en dan op het nummer klikken met je rechtermuisknop, dan zie je info normaal gezien. Dan zou er uiterst rechts albumafbeelding moeten staan, dan duw ja daar op de knop onderaan en ja kan de afbeelding die je hebt opgeslagen laden. Ik hoop dat dit nuttig was

Door bij het desbetreffende nummer album gegevens ophalen te klikken onder opties van het muziek menu.. Normaal krijg je dan voor 90% de afbeeldingen van de nummers.. En verder kun je via iTunes ook afbeeldingen toevoegen.. En als je je telefoon aansluit aan de pc kun je ook de telefoon als opslaggeheugen gebruiken en dan in de map waar de muziek staat een plaatje toevoegen aan een nummer of een album..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100