Wie weet er een idee voor een leuke outfit?

Ieder jaar na de zomer hebben we een soort sportdag (binnen) van mijn werk. Er valt dan ook een prijs te winnen voor de leukste kleding. Wij hebben een team van 3 vrouwen en 4 mannen. Wie weet er een originele, en niet al te dure, outfit voor ons. (We moeten er wel goed in kunnen bewegen i.v.m. zeskamp-spelletjes.)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga met zijn allen in een balletoutfit. In een balletpakje met maillot. mannen in donkere kleuren en vrouwen lichte kleuren

het lekkerst zit je in een jogging broekje die rekt mee en ieder het zelfde klert shirtje Toegevoegd na 26 seconden: klert moet kleur zijn

Voor zoveel mensen voor 1x wat aanschaffen, zou ik niet doen. Iedereen heeft misschien wel een : Slager Schilder CV-monteur Timmerman Automonteur KPN monteur Bakker Supermarkt medewerkster Boer enz. in de kennissen/familie kring en als jullie allemaal iets kunnen lenen, kost het niets en zijn jullie het beroepen team.

of gewoon sportkleding, maar dan de geslachtsrollen omdraaien, mannen in korte rokjes en hesjes, vrouwen in wijde shirts en korte broeken.

Misschien kunnen jullie een soort van automonteurs nadoen? Overall, olie vlekken in het gezicht, en er een beetje vies uitzien. Slogan: "Auto's repareren kunnen we wel, maar als je ons ziet sporten krijg je kippenvel!" of "In ons vak hebben we een gouden beker, winnen met sporten kunnen we zeker!" Alvast heel veel plezier.

Denk aan kleding die bij een bepaalde sport hoort: Bijvoorbeeld: Waterpolo= zwemkleding & cap Je kan ook bijvoorbeeld als legerunit oid. Als je wat meer tijd/geld hebt, kan je ook gaan bodypainten. In 1 kleur of met figuren, dat komt zeer indrukwekkend over.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100