Ik wil leuke gekke maffe goedkope en gratis dingen doen in en om enschede met of zonder mensen, ideeen? origineel mogelijk graag ^^

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In Enschede zelf heb je best een leuk centrum met veel terrasjes dus daar zou je best een middagje naartoe kunnen. Enschede heeft mooie parken waar je foto s kunt maken van allerlei beelden bloemen insecten dat soort dingen. Je kunt naar aquadrome naar de Rutbeek of de grens over naar Gronau. Je kunt ook de trein pakken richting Borne en dan naar plein westermaat daar zit een ikea en een grote sportschool waar je een abonnement op zou kunnen nemen.Je kunt naar miracle planet daar is ook van alles te doen. Richting losser heb je de snippert met een midgetgolf baan je hebt de stokhorstvijver voor als je van vissen houd. Je zou een fietsroute kunnen pakken want die zijn er daar ook genoeg.

Misschien niet helemaal orgineel, maar er zijn soms gratis Festivals. Je kunt op onderstaande link het een en ander vinden. http://www.b9.nl/popfestivals/overijssel.htm Toegevoegd na 4 uur: Oke, bovenstaande is inderdaad een duim oplaag antwoord. Ik zat eens te denken.. Hou je van de natuur, spelletjes en ben je een beetje een groepsmens? Een leuk spel, kun je spelen op 't strand in het bos of wat je anders kunt bedenken. Het heet: Weerwolven van Wakkerdam. Echt spannend met fakkels erbij en lekker wat te drinken op het strand bijvoorbeeld! Via onderstaande link kun je het vrij goedkoop krijgen voor nog geen tien euro! De spelregels vind je alvast in de bron. http://www.bol.com/nl/p/speelgoed/weerwolven/1004004000008436/index.html Hoop dat je 't wat vindt..

Bronnen:
http://nl.scoutwiki.org/Weerwolven_van_Wakkerdam

Zit het Rutbeek daar niet vlakbij? Misschien kun je anders eens zoeken op Hyves of er niet een of andere Enschede (of Rutbeek) Hyves bestaat, ik noem maar wat. Tegenwoordig heeft elke zichzelf respecterende plaats/gemeente wel een eigen Hyves waarop men actief meedoet, dus misschien dat je daar je licht eens kan opsteken.

in een festival

challenge parcour!!!!

Ga maar eens met een vlag van heracles op het twente station zitten of doorzakken in het kareoke cafe naast het casino enschede

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100