Is de sportschool aan te raden voor een jongen van 14?

Ik Ben slap en wil er wat aan doen. Kun je snel sterner worden in de sportschool en is het te betalen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor een jongen van 14 is een sportschool niet aanteraden. Ik denk ook dat je je daar niet echt zal thuisvoelen. Mijn tip aan jou is om een leuke sport te gaan zoeken, waar je plezier in hebt tijdens het spelen. Je word ook sterker als je gaande weg dat je straks 15 word een leuk bijbaantje gaat zoeken. Dat met plezier uitvoerd en dan krijg je er ook nog geld voor. (daar ben ik met jou leeftijd een stuk sterker van geworden) En vooral geduldig zijn, je bent niet binnen een week sterker als een week ervoor. Dat moet je rustig opbouwen.

Waarom op jou leeftijd niet naar de sportschool, ga overdag dan is het minder druk. En kan het jou wat schelen dat er soms ouderen zijn, het gaat om jou. Op de meeste sportscholen krijg je de eerste keer gratis dus uiyproberen maar. Ik wens je heel veel succes. Toegevoegd na 52 seconden: uiyproberen = uitproberen

Ik heb als 15jarige op de sportschool gezeten en vond het na 4 maanden genoeg geweest. Ik wou mn tijd vrij maken voor andere dingen en het was duur , dit verschilt per fitnesscentrum trouwens. In plaats van sportschool kan je ook wat vaker een rondje lopen, rennen, fietsen. Dit kost niks en kan je zelf je tijd indelen. In de sportschool ben je toch wel gauw 3u bezig als je heel je schema af wil lopen.

Ga ervoor! Met een beetje goed zoeken is er best een betaalbare sportschool te vinden. ``Snel sterker worden`` is iets wat je uit je hoofd moet zetten. Je zult er hard voor moeten knokken, en het zal een hele tijd duren voordat je resultaat ziet. Mijn tip: zoek iemand om samen mee te gaan sporten. Dan kun je elkaar motiveren en zodoende hou je het langer vol. Let op je voeding, dus niet onderuit zakken met een zak patat, maar veel groente en fruit eten!! En zeker niet roken, want dat kan zeer nadelig zijn voor je sport prestaties. Succes!

ga a.b. zo snel mogelijk aan de slag ,maar de meeste sportscholen zijn wel prijzig ,wat ik wil aanraden ,zoek een klein gezellig ,boks/kickboksschooltje ,meestal niet zo duur ,geeft je ook zelf vertrouwen ,of je de hele wereld aankan ,en ja gaat vrij snel na enkele weken loop je met een rechte rug over straat ,ook word daar krachttraining gegeven opdrukken ,buikspier ,enzv :

Bronnen:
eigen ondervinding

Het is helemaal niet vreemd voor een 14 jarige om op een sportschool te zitten. Daar doet men niet alleen aan krachtoefeningen maar veel en veel meer. Hij moet dat wel onder leiding doen van deskundigen. Het snel sterker worden is echt niet nodig en of het te betalen is hangt van je budget/ouders/zakgeld af.

nee meot je niet doen je blijft dan zo klein omdat jij je spieren aan het trainen bent die eigenlijk nog in de ontwikkeling zijn maar dat stopt dan allemaal een beetje omdat je bezig bent met kracht training.. begin er pas aan als je ontwikkeld bent!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100