Als ik oude bekenden ontmoet krijg ik meestal tranen in het ogen van ontroering. Wat kan ik daar tegen doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

hahaha een doekjuh pakke en weg vrijvvve

Waarom zou je je gevoel willen onderdrukken. Tenzij het 'oude bekenden' zijn die je twee weken geleden voor het laatst hebt gezien, maar als het iemand is die je 20 jaar niet gezien hebt, dan mag je best een traantje laten van ontroering...

Niets tegen doen, gewoon laten... Dat maakt je gevoelig en dat is prima... Ga er niet aan sleutelen please... En schaam je er niet voor... Het is charmant in mijn ogen en heel goed als je dat gewoon kunt laten...

daar kan je niet zoveel aan doen. je bent gewoon ontroerd. als je het vervelend vind zeg je gewoon dat je wat in je oog hebt ofzo.

heeeel hard door huilen en als ze vragen wat er is zeg je gewoon ik vind het jammer om je te zien!

Ga naar de Aldi en schaf je een paar pakken papieren zakdoekjes aan,dan ben je goed voorbereid,als het zich weer voordoet!

In therapie gaan. Er zit kennelijk heel veel onverwerkt verdriet in je. Zorg ervoor dat je wat meer onverwerkte zaken behandeld. Dit zal ruimte in je creëren die je kan vullen met je werkelijke zelf.

Herkenbaar! Laat het toch lekker gaan, er is niets mis met openbare emoties.

Niets, je hebt een gevoelige natuur.

Die ontroering komt omdat je het vast heel fijn vindt om hen weer te zien. Je bent een gevoelsmens en dat is alleen maar heel mooi! Niet tegen houden, zeg gewoon dat het je raakt dat je ze weer ziet! Openheid is belangrijk en goed voor jezelf!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100