Hoe train ik men armen en kont?

Ik heb veel been spieren dit komt omdat ik altijd fiets en voetbal maar me armspieren heb ik niet zo veel hoe kan ik dit het beste trainen en ik heb ook een dikke kont gekregen hoe train ik die vet weg ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Om je armen te trainen, moet je simpelweg zorgen dat je ze meer gebruikt. Doe iets van 3x in de week een reeks armspieroefeningen, bijvoorbeeld pushups. Of neem gewichten (of stevige flessen gevuld met water of zand) en doe hier bicep curls en shoulder presses mee. Is echt vanalles online te vinden over je armspieren trainen. Over je billen trainen is lastig te zeggen, zijn het spieren of is het vet op je billen? Spieren is niet zo erg, dat ziet er strak uit, en komt door het fietsen en voetballen. Als het vet is, is het vooral een kwestie van je voeding goed onder de loep nemen. Waarschijnlijk moet je gezonder gaan eten.

Ik zou zeggen, zoek het op op youtube! Hier zijn zoveel workouts van elk niveau en duidelijk uitgelegd, soms zelfs leuk. Hier zit vast iets bij wat je zoekt.

Wat hier boven over je armen staat is juist. Wil je je bilspieren wat beter trainen? je zegt dat je veel fietst. Probeer wat meer voorovergebogen te fietsen (ligstuur op je fiets monteren misschien?). Heb altijd tijdritten gereden met wielrennen. Dit is een enorm goeie manier om je billen strakker te trainen.

zelf kijk ik vaak op youtube, en dan het kanaal van sixpackshortcuts, of vraag het bij de sportschool

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100