Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar kan ik goed tentdoek kopen?

Ik wil tentdoek, dat lang meegaat. Vroeger had je van dat dikke canvas, soort zeildoek.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Sport
2K
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Hallo Eduard, Ik had afgelopen voorjaar dezelfde zoektocht. Ben inderdaad ook bij Esvo Tenten via Google terechtgekomen. Omdat ik ook hetzelfde tentdoek nodig had, ben ik naar Volendam gereden. Daar kon ik eerst kiezen uit een gecoat polyester doek, maar ik wilde juist dat canvas. Dat bleken ze ook te hebben, op het Internet heet dat bij hun 'bootdoek', maar het is hetzelfde doek als op boten en zeiljachten en zo. Terplekke eerst de prijs gecheckt; bleek 1/3 van een regionale zeilmaker te zijn. Dat komt omdat Esvo partijen van dit tentdoek koopt. Dat doen ze trouwens ook voor dat andere doek, zoals voor voortenten en luifels en zo.
Lang verhaal, kort: onderstaand de link naar dat materiaal. http://www.esvocampingshop.com/nl/tentdoek/bootdoek.html En hier de algemene link naar het overzicht.
http://www.esvocampingshop.com/nl/tentdoek.html Groetjes, Ronald

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Behalve paling en palingmuziek schijnen ze in Volendam ook een lange traditie in kwaliteitstentdoek te hebben:

http://www.esvocampingshop.com/luifels-voortenten/Tentdoek.html
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Hallo Eduard,

Ik had afgelopen voorjaar dezelfde zoektocht. Ben inderdaad ook bij Esvo Tenten via Google terechtgekomen. Omdat ik ook hetzelfde tentdoek nodig had, ben ik naar Volendam gereden. Daar kon ik eerst kiezen uit een gecoat polyester doek, maar ik wilde juist dat canvas. Dat bleken ze ook te hebben, op het Internet heet dat bij hun ‘bootdoek’, maar het is hetzelfde doek als op boten en zeiljachten en zo. Terplekke eerst de prijs gecheckt; bleek 1/3 van een regionale zeilmaker te zijn. Dat komt omdat Esvo partijen van dit tentdoek koopt. Dat doen ze trouwens ook voor dat andere doek, zoals voor voortenten en luifels en zo.
Lang verhaal, kort: onderstaand de link naar dat materiaal.

http://www.esvocampingshop.com/nl/tentdoek/bootdoek.html

En hier de algemene link naar het overzicht.
http://www.esvocampingshop.com/nl/tentdoek.html


Groetjes,

Ronald
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Bij de Bootdoekshop zeer mooie kwaliteit, heel goed geholpen, ook op de site vind je goede begeleiding, echt een aanrader.

www.bootdoekshop.nl

mvg
Rob
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding