Is het mogelijk om 1 nacht te overnachten in de provincie Groningen in een achtertuin of weiland met 6 mensen?

Waar kan je het beste contact opnemen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Even op zoek gaan naar een van de plaatselijke boeren. Met een beetje geluk laten ze het toe voor een kleine vergoeding, maar ik ben bang dat de meeste boeren hier niet zo van gediend zijn. Dit ligt trouwens ook aan de leeftijd van de groep.

Ja, is perfect mogelijk. Er zijn 5 manieren : manier 1 : Sommige weilanden liggen er erg verlaten bij of bij een bos. Niemand merkt jullie daar. Maar het is wel strafbaar. manier 2 : op google even een boerderijtje daar opzoeken en contact opnemen met de eigenaar. Vele laten je wel overnachten in hun schuur, weiland, achtertuin,... soms wel voor een kleine vergoeding zoals anderen al eerder ver meldden. manier 3 : een camping boeken voor 1 nacht. manier 4 : een bos zoeken in de buurt om daar te overnachten. manier 5 : Zijn er jeugdherbergen of jeugdplekken in de buurt? Vaak kun je daar ook gwn reserveren. Die plekken bevinden zich meestal ook in achtertuinen, weilanden, bossen, ... Ik hoop dat één van al deze manieren je verder op weg kan helpen ;) Veel suc6!

Hier in Twente heb je verschillende boeren die ook camping al dan niet met bed en breakfast erbij hebben om hoofd boven water te houden. Meestal hebben ze stukje grond in buurt van de boerderij voor gasten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100