Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar kan ik enkelgewichten van 4kg kopen en die rond de €30 kost.ze moeten goed vast kunnen zitten.ik wil ze na een tijdtje op de voetbaltraining om.

None

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Sport
674
Ritsuka
11 jaar geleden
Niet doen, hiermee belast je je gewrichten op de verkeerde manier. Grote kans op blessures!
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
4kg is echt wel huge! Voor de basketbal heb ik 2x1kg waar ik mee ga rope-skippen en ga rennen. Dat is goed te doen, zelfs om in het dagelijkse leven mee rond te taffelen. Maar 4kg?
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Inderdaad veel te gevaarlijk! Met voetbal moet je vrij kunnen bewegen anders is de kans op blessures veel te groot. Vier kilo is enorm.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Om een antwoord te geven: nee die bestaan niet voor die prijs.

Ik heb bijv deze: http://boksplaza.nl/shop/oefenmateriaal/155-pols-enkel-gewichten-4kg.html maar die is al veel duurder en ik geloof dat 4 kg vaak ook betekent dat het 2x2 kilo is (dat vind ik op veel plekken namelijk terug bijv hier: http://www.everlastonline.nl/heren-fitness/93-adjustable-ankle-weight.html ).

Verder: voor voetbal is dat heel gevaarlijk, je moet vrij kunnen bewegen anders krijg je blessures en sowieso is 4 kilo echt veel en veel te veel. Lees ook maar eens hier: http://forum.dutchbodybuilding.com/f8/waar-ankleweights-4-kg-koop-63941/
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Bedankt voor je antwoord. Je hebt me goed geholpen.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding