Wat zijn de onderhoudskosten van een kart? (4takt 200/400CC) ?

Ik ga vaak naar de kartbaan, maar moet elke keer opnieuw betalen, Nu ben ik van plan zelf een kart te kopen, maar wat zijn precies de onderhouds kosten van een eigen kart ?

Weet jij het antwoord?

/2500

- Stoeltje herstellen www.kartgrid.be/v4.1/karts/algemeen/stoeltjeherstellen.htm - Onderhoud voor de winter www.kartgrid.be/v4.1/karts/algemeen/voordewinter.htm - Onderhoud na de winter www.kartgrid.be/v4.1/karts/algemeen/nadewinter.htm - Motorschade voorkomen www.kartgrid.be/v4.1/karts/algemeen/motorschade.htm - Het chassis afstellen www.kartgrid.be/v4.1/karts/algemeen/chassisafstellen.htm - Chassis poederlakken www.kartgrid.be/v4.1/karts/algemeen/chassispoederlakken.htm - Uitlaat spuiten www.kartgrid.be/v4.1/karts/algemeen/uitlaatspuiten.htm - CIF-FIA 2003-2009 luchtfilters www.kartgrid.be/v4.1/karts/algemeen/luchtfilter.htm - Wat is een 0-ring ketting? www.kartgrid.be/v4.1/karts/algemeen/oketting.htm - Radiatorschuif, maak er zelf een www.kartgrid.be/v4.1/karts/algemeen/radiatorschuif.htm - Carburator: werking en tips www.kartgrid.be/v4.1/karts/algemeen/werkingcarburator.htm

Bronnen:
http://www.kartgrid.be/v4.1/karts/algemeen...

Waarschijnlijk kost het je dan nog steeds geld om op de baan te mogen rijden. Maar de onderhoudskosten kunnen heel erg verschillen, want als er iets kapot gaat kost dit eenmaal geld. Verder kun je denken aan olie verversen om de zoveel uur rijden, zuigers vervangen, bougie vervangen en kleppen afstellen. Het bedrag kan op 100 euro uitkomen als er niks kapot gaat, en kan natuurlijk oplopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100