Kunnen Sponsor-aanbiedingen via youtube echt zijn?

Ik heb een tijdje geleden een reactie op een filmpje van mij op youtube gekregen of ik geinteresseerd was in een sponsor, ik heb dit echter genegeerd omdat ik ervan overtuigd was dat dit niet zou gebeuren, nu zeggen vrienden van mij die bekender in dit gebied zijn dat ik er echt op moet reageren omdat zij zeggen dat dit echt kan zijn. Kan dit dus? Zou ik ook op een of andere manier hierin opgelicht kunnen worden?
In het filmpje doe ik flatland bmx, ik ben 16 maar erg goed voor mijn leeftijd en mijn vrienden zeggen dat het hun niet zou verbazen dat ik een sponsor krijg, kan ik op dit gebied wel een sponsor krijgen? Ik doe nog geen wedstrijden omdat deze er weinig zijn (wil ik wel gaan doen) en het is geen sport die ik doe met een vereniging.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zolang je zelf je verstand bij elkaar houdt kun je er best op ingaan. Met verstand bij elkaar houden bedoel ik dus: Overleg met je ouders, en bespreek niets zonder hen. Dus geen stiekeme afspraken met de sponsor ga er zelf geen geld in stoppen als die sponsors dat vragen. Nooit over een nacht ijs gaan, dus niet tekenen voor je alles precies weet. Toegevoegd na 8 minuten: En of er mensen zijn die dit echt willen sponsoren, dat weet je pas als je ze spreekt. Heb je de namen al gegoogled? van die eventuele sponsors dus. Misschien word je dan wat wijzer

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100