Een leuk idee voor een dagje uit met de trein.

Voor de NS herfsstoer, een leuk idee voor een dagje uit met de trein, die we makkelijk kunen bereiken. Spoorwegmuseum, Nemo, Ecodrome en Nijntjemusem hebben we gehad. Met 2 kinderen van 4 en 7.

Toegevoegd na 6 dagen:
Niet alles is goed met de trein te bereiken heb ik al gezien, maar bedankt voor de iedeeen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

naturalis in leiden railzminiworld in rotterdam <== een aanrader!!!

Dolfinarium MaduroDam Efteling Toverland

Naar de mergelgrotten in Valkenburg. Grot wandeling. Naar Rotterdam en daar Railz miniworld ( gigantische miniatuurbaan met oa steden , weilanden , haven , havenstadje ) en heel veel treintjes in miniatuur.

utrecht centrum is erg leuk en je stopt er middenin. maar dat is meer voor mamma denk ik, dan voor pappa en de kinderen :)

Heb je het NS-boekje Er op uit al gehaald op het NS station? Daarin staan vooral ideetjes die je prima met de trein kan doen. Er is ook een website... Een andere leuke website voor ideetjes is leukedingendoen.nl

Het openluchtmuseum in Arnhem, hier kunnen ze spelen gratis rijden in een tram en in alles huisjes kijken, gelijk leerzaam hoe het vroeger was. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is ook erg leuk. Beiden hebben thema's voor kinderen in de vakantie. Maar wat ook erg leuk is vooral als het slecht weer is Oranjestad.

Zwemmen in Center Parcs (je hebt er genoeg). Een dagje naar Dolfinarium. Het drielandenpunt in Vaals. De elf steden van de Elfstedentocht bezoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100