Wat voor mogelijkheden zijn er in groningen?

Ik ga met een grote groep van ongeveer 30 jongeren naar groningen. We gaan er uit eten en willen 's avonds nog een activiteit doen. Wat voor mogelijkheden zijn er in Groningen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Rond de martinitoren is een plein, de grote markt, met veel kroegen en eetgelegenheden, ben je de hele avond zoet mee

Eerst eten en daarna bowlen;) super leuk en gezellig. Je zou ook kunnen karten.

misschien dat je hier wat aan hebt?

Bronnen:
http://www.youropi.com/nl/groningen-13/act...

Groningen heeft superveel kroegjes. Allemaal heel erg leuk! Ga daarvoor naar de Poelestraat, Grote Markt of Peperstraat. Op de Grote Markt zit de Drie Gezusters, de grootste kroeg van geloof ik de benelux. Als het mooi weer is zijn er leuke terrasjes. Op donderdagavond is het koopavond. Wat ook leuk is, is meedoen aan een pubquiz! Moet dat wel toevallig die avond zijn. Google daarvoor als je wilt maar een café de Toeter, café Flip of Het Kasteel. Ook kun je natuurlijk naar de bioscoop (Pathe aan het Gedempt Zuiderdiep). Toegevoegd na 1 minuut: http://www.cafedetoeter.nl/

Mocht het droog en niet te koud zijn dan kun je een rondvaart (duur ca. 1 uur) maken door Groningen. Max 12 personen in een sloep (incl. schipper), meerdere sloepen zijn verkrijgbaar voor grotere groepen. (rondvaartgroningen.nl.) Je zou nog kunnen gaan bowlen aan het Gedempte Kattendiep (bowlinggroningen.nl) of net buiten het centrum: karten in Kardinge (euro-kartracing.nl). In Kardinge kun je ook o.a. ook gaan klimmen en/of boogschieten Meer info: outdoorlimitskardinge.nl/ Paintballen kun je ook net buiten het centrum gaan doen(paintballgroningen.nl). Na de activiteit zijn er genoeg kroegen te verkennen aan oa. de Grote Markt,(News Cafe en o.a. bovengenoemde kroegen), Zwanestraat etc.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100