Wat kan ik met de vuvuzela's doen nu het WK over is?

Behalve weggooien.

Weet jij het antwoord?

/2500

In de tuin planten tussen de Afrikaantjes. Toegevoegd na 2 minuten: Normaliter zou ik je aanraden ze aan kinderspeelzalen oid te doneren, maar in dit specifieke geval, vuvuzela's... Nee, die moeten vooral zo snel mogelijk allemaal geluiddicht worden gemaakt! Toegevoegd na 2 minuten: Normaliter zou ik je aanraden ze aan kinderspeelzalen oid te doneren, maar in dit specifieke geval, vuvuzela's... Nee, die moeten vooral zo snel mogelijk allemaal geluiddicht worden gemaakt!

Als je ze heel zachtjes verwarmt boven een vlammetje, gaan ze vast verbuigen en zou je er rare kunstwerken van kunnen maken. Of misschien kun je ze aan elkaar plakken om er een soort knikkerbaan van te maken. Het lijkt me ook een heel grappig gezicht om ze in de tuin in te graven en op verschillende diepten uit de grond te laten steken, alsof er iets in bloei staat.

Hier liggen ze met alle andere oranje attributen op zolder, netjes te wachten tot ze over 2 jaar weer naar beneden mogen.

Neem krantenknipsels,foto's en andere leuke informatie uit bladen, rol ze op, doe er een goed afsluitend stuk plastic omheen, en bewaar het op zolder voor het nageslacht. Nog leuker is om alles in een stevige afsluitbare plastic buis te doen, en diep onder de grond te begraven. Ook voor nageslachten of zo.

Een madonna bh van maken

Als vaas gebruiken. Of in de grond steken om mollen te verdrijven!

Een kersenboom planten en dan de vogeltjes ermee wegjagen ;-) Zie: reactie onder henkjan: http://www.goeievraag.nl/vraag/gaat-wk-gebeuren-vuvuzela.73357

Maak er een elastiekje aan, doe die om je hoofd en gebruik em als feesthoed.

voor carnaval gebruiken, voor het volgende wk, als vaas, voor konniginnedag...

meerdere? Een stuk of 10? Verven in mooie bonte kleuren. kerst Verlichting erin Samenbinden met bijzonder staaldraad (evt ook geverfd) en je hebt een bijzondere lamp voor op het toilet of zo. slechts enkele? eerst verven maar weer (oranje is ook maar oranje) omkeren, aarde erin, leuk plantje erin.. prachtig voor in de tuin! Toegevoegd na 48 seconden: je kunt er ook een leuke lampion van maken voor kids met sint maarten.. of (bij meerdere) een hele string van lampions voor in de tuin

Je kan ermee op octopussen jagen

Een slechthorende er blij mee maken....

Recyclen en het kunstof gebruiken voor de productie van gehoor apparaten. Want daar zal men na het wk erg veel behoefte aan hebben

Je kunt vuvuzela's ook nog: knuffelen, sorteren, meenemen naar heel veel plekken, tenaamstellen, neerleggen, uitrangeren, onderwijs geven, verwerpen, personificeren, waarnemen, kwalificeren, xenofoob maken, rijgen, zwelgen, aan je buurman geven, jassen, bepotelen, informatie verstrekken, crash-bestendig maken, helderziendheid toedichten, doorgeven, Groenlo laten bezoeken, spelen en tot slot kun je vuvuzela's vuvuzelen. Het is maar wat je wil met je vuvuzela's!

Als je er meerdere hebt daar 3a 4 op zijn kop zetten in een rondje . dan in een ronde plaat gaten boren en die plaat over zetten dan heb je een mooi tafeltje . Wel 2 platen gebruiken voor de stevigheid .

Gezien een eerdere vraag met betrekking tot het lezen van het woord Vuvuzela in plaats van Venezuela, kan je ze met grote spoed naar Venezuela verschepen, in de hoop dat het land binnenkort daadwerkelijk Vuvuzela heet en er geen spraakverwarring meer is.

Je kan er een trechter van maken.

Je vrouw of man er mee bevredigen

Er op blazen! (denk alleen niet dat je omgeving daar erg blij mee zal zijn) Op marktplaats zetten of naar de kringloopwinkel brengen. En anders bewaren tot het volgende WK.

je pakt bier, en je gaat vuvuzela drinken.

donneer de vuvuzela ('s) aan een bassisschool, zij weten heust wel iets leuks om ermee te doen met een knutselles.

gebruik ze voor carnaval/konniginnedag/ volgend ek/wk

gebruiken als wekker voor je kleinere broertje of zusje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100