Hallo allemaal ik heb hulp nodig voor een handstand !

Hallo allemaal ik wil graag VOLGENDE WEEK een handstand kunnen heeft iemand goeie tips voor mij want de vorige keer werd geantwoord door oefenen maar ik wil graag een link of goeie tips en ik eb geen trampoline?
Heel erg bedankt alvast!
En wie helpt mij?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik zou tegen de muur aan leunen (onderste boven natuurlijk). Dat lijkt mij 1 van de beste tips en misschien ook een koprol zodat je weet hoe je moet landen als je valt.

oefenen tegen de deur of de muur en een beetje lef hebben gewoon doen dus vraag eventueel een beetje hulp van een huisgenootje om je tegen te houden.

S6 doe voorzichtig

Bronnen:
http://youtu.be/eTSLmSYADrk

Ik probeer je het volgende aan te raden: ga een stukje van een muur afstaan (met je gezicht naar de muur). Zwaai je armen opzij en zet dan je handen voor je op de grond. Zwaai je benen (voeten) bijna tegelijkertijd achterwaarts naar naar de muur. Vraag even hulp om door te kunnen zetten en je eventueel op te kunnen vangen. Na een paar keer voel je wel aan met welke snelheid je dit moet doen. Ik hoop dat je dit bedoeld met een handstand maken, want ik heb geen idee, wat een trampoline hiermee te maken heeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100