heeft iemand een simpel dansje die zelfs de meest grote plank kan uitvoeren? of weet iemand een site waar dat soort dansjes opstaan?

ik moet samen met 2 vriendinnen een dans uitvoeren voor familie en vrienden (50 man)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Linedancing ; een soort Amerikaanse 'volksdans' die on Country-kringen erg populair is, en bestaat uit eenvoudige pasjes die echt iedereen die op twee benen kan staan kan nadoen in een zeer eenvoudig ritme, en speciaal geschikt voor (hele) grote groepen. Voorbeelden - onder andere op Youtube- te over, maar in vrijwel elke grote plaats is wel minimaal één linedance-club die je zeker een paar avonden zouden willen verwelkomen om je wat te leren.

Bronnen:
http://dancejam.com/dances/country-line-dancing

Kijk eens op de site van K3 .. ;-) http://www.dewereldvank3.be/ Daar staan allemaal dans instructies van de K3 liedjes door Josje.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=LhJz-TfyQUM...

Doe iets makkelijks. De kabouterdans of Vogeltjesdans

Probeer de vogeltjesdans.

de macarena supersimpel

De stoelendans .... Nee, effes serieus: dat liedje van hoofd-schouders-knieën-teen kent iedereen wel, en er is vast wel een feestuitvoering op te bedenken. Of het liedje van The Village People met YMCA (je weet wel, de letters in het refrein nadoen met je armen)

De 'Electric Slide' is een leuke en eenvoudige om te doen. Je kunt het publiek heel makkelijk mee laten doen.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=86oajgI1L8o

Kijk hier eens, allemaal kleine stukjes simpele (en minder simpele) dansjes. Je kunt ook verschillende dansjes gaan combineren Je kunt ook zoeken op youtube naar simple dance. Weet je al op welke muziek je het gaat doen? En gaat het publiek ook mee doen?

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=Zxqzwtdtvp4

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100