Wat moet ik met mijn verjaardag doen?

Ik ben 14(wordt 15) en heb niet zo veel vriendinnen, wel een paar die niet echt vrienden zijn en achter me rug om roddelen en soms aardig zijn.
en nog mijn beste vriendin en 2 andere, dus niet echt veel ik wil iets super leuks doen maar weet niet wat!!
en ik heb nog een vriendin van de basisschool, maar die zie ik bijna nooit meer vanwege het feit dat ze op een andere school zit...
help, SOS

Toegevoegd na 10 minuten:
De bios lijkt me een beetje saai en ik wil sowieso mijn beste vriendin en nog 2 andere uitnodigen(die niet roddelen)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tja das nog niet zo snel op te lossen. Ik merk dat je erg onzeker bent. Wat balen voor je, En op die leeftijd en vooral bij meiden zie je heel vaak wat jij omschrijft. Misschien is het toch wel een goed idee om je verjaardag wat minder te vieren en het bij 1 vriendin te houden. Ga lekker samen gourmetten, leuke film of dvd kijken en dan bij elkaar blijven slapen. S´morgens een ontbijtje .....en je verjaardag kan niet meer stuk.

Ga naar een leuke meidenfilm.

Ga gewoon met 1 echt goede vriendin naar de bioscoop of het theater, en laat haar blijven slapen. Dat is veel leuker / gezelliger dan een soort verplicht geforceerd feestje met halve, ex- en niet-vrienden. Het is JOUW dag, dus je moet lekker doen wat JIJ leuk vindt. Misschien krijg je het ook nog voor elkaar dat je een middagje met haar mag winkelen met extra zakgeld ?

Nodig alleen jouw beste vriendin uit. Geen roddeltantes. Ga zwemmen, biosje of uit eten. Alvast een fijne verjaardag toegewenst.

Schaatsen Een film/klets avond Beautydagje Zwemmen Naar een pretpark Bowlen Slaapfeest Of organiseer een High-Tea Succes!

Iets leuks doen samen. 1 leuke vriendin is toch voldoende? De rest is nep. Ze zullen zeker voor een feestje te porren zijn, maar waarom zou je ze uitnodigen? Naar de ijsbaan of winkelen in een andere stad waar je met de trein naar toe gaat. Of dat een gezellige kennis leuke, gekke, vrolijke foto's van jullie maakt. Of ergens een leuke workshop make-up of sieraden maken doen. Of je viert het met jullie gezin. Met z'n allen iets doen en jij mag het zeggen. Vind je het leuk om naar een bepaald museum te gaan? En dan daarna uit eten. Het vieren van je verjaardag gaat erom dat JIJ een leuke dag hebt waar je graag aan terug denkt. En daar heb je niet een grote groep vriendinnen voor nodig hoor! Beetje vroeg misschien, maar alvast een leuke verjaardag toegewenst!

Ik weet niet in welke tijd je jarig bent, maar misschien is er wel een pretpark open. Betaald ieder z`n eigen entree en betaal jij het eten, of anders om. betaal jij de entree en ieder z`n eten. Of je gaat karten, of een workshop make-up, of sieraden maken, of naar een disco en daarna een pyamaparty. (blijven slapen)

schaatsen, of met een groepje naar een jongerenkroeg, pretpark is idd ook leuk, of als het van je ouders mag een weekendje in een hotel/appartement/huisje met zn 3en ofzo. gourmetten is ook altijd gezellig :)

schaatsen bowlen pretpark slaapfeestje film Toegevoegd na 41 seconden: spa

Ga gezellig wokken met elkaar of volg een taartjes versier workshop. Misschien is het leuk om een dagje met je vriendinnen te gaan shoppen en ze te trakteren op een lekkere lunch?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100