Wat is een topgebruiker?

In de lijst gaat het om kwantiteit, niet om de kwaliteit.
Je kunt bijvoorbeeld niet zien;
- wie procentueel gezien het hoogste scoort met "beste antwoord".
- wie de meeste +1 krijgt voor "goeievraag!".
Dit lijkt me interessante informatie, vinden jullie ook niet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, inderdaad. Ik heb dat ook al eens aangegeven. Een lijstje met meeste +1 of 'beste antwoord'lijkt me een stuk interessanter. Ik ben benieuwd waarom dat niet wordt ingevoerd.

De lijst wordt opgebouwd uit behaalde scores, de scores worden bepaald op kwaliteiten. Percentages beste antwoorden lijken me ook handig, maar die krijgen tenslotte ook weer 10 punten toegedeeld per beste antwoord. Het is de vraag of 10 onzinnige antwoorden vergelijkbaar is met één keer het beste...maar goed; geenenkel systeem is perfect, je moet roeien met de riemen die je hebt. En het zijn maar punten...je kan er verder niets mee... Toegevoegd op 28-05-2009 10:19:01 je kan wel bij de personen op hun profiel kijken, daar zie je alle relevante informatie.

Voor mezelf vind ik dit niet echt boeiend om nog meer informatie te vinden van anderen... Wanneer je op iemands profiel klikt kun je direct zien hoeveel "Beste antwoorden" de persoon heeft gegeven. Ook kun je direct zien hoeveel antwoorden die persoon heeft gegeven. Volgens mij kun je met die 2 gegevens gemakkelijk uitrekenen hoe veel '+1' punten die persoon dan heeft... Om daar dan ook nog een top 10 van te zien lijkt me niet echt nuttig...

Volkomen gelijk en zo wordt het snel en veel beantwoorden hoger ingeschat dan weinig antwoorden maar onderbouwd, origineel en met humor. Och, allemaal niet zwaar aan tillen.Is het geen bezigheidsterapie voor regenachtige dagen? De fiets op en dag gv.

Er zit wat in inderdaad. Je kan ook zelf nakijken hoe goed iemand een gebruiker is. Je kan dit bijvoorbeeld zien aan het percentage de beste antwoorden. Of ook een favoriete truck is kijken hoeveel punten iemand per vraag heeft (globaal uitrekenen). onder de 3 niet goed 3-5 gemiddeld boven de 5 geven goede antwoorden. Het houd geen rekening met punten gegeven door vragensteller (of afgetrokken) maar geeft redelijk accuraat beeld. Toegevoegd op 28-05-2009 18:17:09 PS voor de geïnteresseerde gebruiker er staan nieuwe statistieken online. Waarbij je kan zien hoe goed antwoorden en vragen worden beoordeeld

6 lijntjes of meer per dag.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100