Zal Bert van Marwijk aanblijven als bondscoach, na een verlies tegen Brazilië as. vrijdag?

Of zal hij toch nog naar het EK gaan ook?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vast wel! Hij heeft nu al een goede prestatie geleverd, dat moet je niet vergeten. Daarbij komt dat de groep vrij jong is en voor de weinige "oudere" spelers, staat al weer een nieuwe generatie klaar. Zeker bij zo'n jonge groep is stabiliteit een belangrijke factor.

Bert is niet zo,n jongen die snel opgeeft. En als een paar maanden verder bent komen de kwalificatie wedstrijden voor het EK er al weer aan. Die blijft gewoon.

Ik zie geen reden waarom hij weg zou moeten of willen. Hij heeft een prima prestatie geleverd met het Nederlands elftal, en één verloren wedstrijd tegen Brazilië verandert daar niets aan.

Nederland is al 10 jaar niet meer in de kwart finale gekomen! [van het WK]. Bert is een uitstekende trainer en ik denk dat het elftal ook erg blij is met hem. Volgens mij blijft hij gewoon nog?!

Hij blijft zeker aan. Hij heeft iets gepresteerd wat vorige trainers niet lukte. Verder vind ik hem een prima kerel.

Het contract van Bert van Marwijk loopt tot na het E.K 2012. Er zal na het W.K ongetwijfeld een evaluatie plaatsvinden, maar er is geen enkele reden om hem te ontslaan,ook niet bij een eventueel verlies tegen Brazil, of hij moet zelf opstappen.

Dat moet je Bert vragen, daar kunnen wij geen antwoord op geven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100