Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Op de site van eredivisie staat dat een speler op amateurbasis bij een eredivisie gekomen is. Wat houd dat in?

Toegevoegd na 46 seconden:
*bij een eredivisieclub

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Voetbal
1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Jerry van Ewijk gaat op amateurbasis bij degradant De Graafschap voetballen. De vleugelaanvaller scoorde vorig seizoen nog één keer in twintig competitieduels voor AGOVV Apeldoorn, maar die club wilde niet met hem verder. De twintigjarige vleugelaanvaller is momenteel nog geblesseerd, maar zal zo spoedig mogelijk bij de beloften van De Graafschap aansluiten als hij fit is.

"Jerry mag bij ons eerstde laatste fase van zijn revalidatie doen. Hij sluit dan zo spoedig mogelijk aan en mag ons overtuigen van zijn voetbalkwaliteiten. Die heeft hij zeker laten zien in zijn jaren bij de jeugd van PSV", vertelde technisch directeur Roland Vroomans op de website van De Graafschap.
-----------------
Dat betekent dus dat hij tijdelijk niet als prof betaald wordt, maar als amateur (geen volledig of helemaal geen loon) daar gaat voetballen en vooral gaat revalideren. Daarna gaat hij daar weer geld verdienen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Dankje!

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding