Het Nederlands elftal speelt met shirts waarop de vlaggen van Nederland en de tegenstander staan, betekent dat de shirts maar 1 keer gebruikt worden ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, en zonde is dit niet: vaak komen de shirts bij een goed doel terecht, of komen ze bij een tegenstander in de kast te hangen (het bekende 'shirtje ruilen' na afloop). Weggooien gebeurt in ieder geval niet.

Ja de shirts worden maar een keer gebruikt

Ja, en dat is zonde. De shirts in de winkel betaal je 60 euro voor, en die spelers geven ze "gewoon" weg. Wat ik vooral zonde vindt, is dat ook de wissels hun shirt weggooien/weggeven. Soms spelen zij niet eens (reserve keeper).

ja ze dragen ze 1 keer en aan het einde van de wedstrijd ruilen de spelers van shirts met de tegenstanders

In de praktijk dragen ze een shirt vaak zelfs maar één helft. Let maar eens op, als een shirt tijdens de eerste helft vies wordt, komen ze met een schoon shirtje de kleedkamer uit na de rust. Idem als het (hard) regent tijdens de wedstrijd of ze veel gezweet hebben. De vlaggen van de tegenstanders worden er trouwens niet op genaaid, maar op gestreken, dus op zich zouden ze er afgehaald kunnen worden en vervangen door een andere vlag. Maar ja, dat staat dan ook weer zo armoedig he.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100