Ik heb morgen een voetbalsportdag. Is het overdreven om een voetbaltas mee te nemen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, het zou niet slim zijn om die tas thuis te laten. Je hebt die tas toch voor het voetballen... gebruik hem er dan voor!

Natuurlijk niet! Zo lijk je een prof voetballer! Zorg ook voor een mooie trainingspak! En je bent er klaar voor! Ze gaan je zien als een egte prof!

nee hoor helemaal niet. het laat zien dat je sportief bent. als mensen er wat van zeggen hebben ze toch gewoon pech. jij heb tenminste niet je viese kleren in een schooltas zitten. succes !

Ik zou hem mee geven

Nee, natuurlijk niet. Dat komt sportief over, veel plezier :)

Zou natuurlijk wel vreemd zijn als iedereen met een normale tas komt, ook anderen die op voetbal zitten, dus zou het met hen ff overleggen. Maar overdreven is het zeker niet, ongeacht wat anderen doen! Eigenlijk gewoon doen dus;)

Gewoon doen. Je hebt een voetbalsport dag, neem aan dat het buiten is, dan neem je toch gewoon je voetbalspullen mee waar ze in horen, lijkt me? Als anderen zo chaotisch willen zijn dat ze het in hun gewone tas stoppen of in een plastic tas, dan is dat hun probleem. Ieder zijn eigen ding.

Je kan gewoon die tas meenemen hoor, je hoeft je echt niet te schamen. Bij een tenniswedstrijd gebruiken ze toch ook een tennistas! Gewoon ervoor gaan!!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100