Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welke rubiks kubus methode moet ik nu gebruiken?

Ik gebruik momenteel de methode van deze site: http://rubik.tormentil.nl
Mijn beste tijd is nu 1:32. Ik kan deze tijd natuurlijk nog verder aanscherpen met deze methode, maar toch wil ik graag een 'snellere' leren. Ik begin niet aan de fridrich methode, dat is mij te veel. Is er een methode waarmee ik sneller de kubus oplos, maar waar ik niet gek word van het aantal algoritmes?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
1.6K
Amadea
9 jaar geleden
Het gaat er toch om dat je zélf ontdekt hoe je de blokjes in de juiste stand krijgt?
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Niet voor mensen die dit willen doen: http://www.youtube.com/watch?v=WCrTrtxAUbA
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Als je helemaal wat grappigs wil zien over rubiks kubussen moet je dit even doorkijken: http://www.youtube.com/watch?v=HCXdUWnT6hk Blind oplossen, met voeten, met een hand, jonglerend, "bizarre kubussen" gasten die zelf kubussen verzinnen en uitgeprint hebben.
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Voor de vraag: http://cubefreak.weebly.com/fridrich-method.html Iemand die fidrich methode wat versimpelt heeft. Wellicht kan je na de simpelere versie de volledige versie leren.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Er is geen snellere manier dan deze methode. Experten gebruiken zelfs deze methode nog, ook degenen die snelheidsrecord braken. De enige wat je nog moet doen is sneller worden.

Met een speedcube kun je sneller worden. Wat je kunt, is veel oefenen. Er zijn handtechnieken waarmee je met weinig moeite de speedcube heel snel kunt draaien. Gebruik bij het oefenen een timer om je eigen record steeds te breken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Bedankt! Binnenkort zal ik zeker een speedcube kopen!

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding