Waar kan ik (goedkoop) Pokemon kaarten kopen?

Ik zou graag een sterk water deck willen maken met het 'Blue Assault Theme Deck'. En een Samurot Tinbox. Alleen kan ik dit nergens vinden. Ik zou ook op het internet willen kijken. Maar ik kan niks vinden. Ik woon in de buurt van Alkmaar. Weten jullie misschien een winkel of een website waar ik dit kan kopen? Alsvast bedankt!!

Weet jij het antwoord?

/2500

je kan het bij de bartsmit kopen

Wanneer je op een Liga speelt, kun je daar soms met korting pakjes kopen. Ook kun je daar natuurlijk ruilen met andere spelers. Een overzicht van Pokemon Ligas vind je op de volgende pagina: http://www.pokemon-organizedplay.nl/html/NL/pokemonligasNL.html

Bronnen:
http://www.pokemon-organizedplay.nl/html/N...

Je kan het eens bij Spellenrijk (webshop) proberen.

Bronnen:
http://www.spellenrijk.nl/trading-cards-po...

bij intertoys of marktplaats (ik geef maar een optie) ;)

Een hele leuke site waar je pokemon kaarten kunt kopen is http://www.leukekindershirts.nl/webshop/verzamelkaarten/pokemon-kaarten/ Naast de reguliere sets verkopen ze hier ook sets en boxen welke niet in de normale speelgoedwinkel verkrijgbaar zijn en ook nog een stuk aantrekkelijker qua prijs.

Hier: https://www.amazingcardgames.nl Oude post maar ik heb nu een goedkope online winkel gevonden. Ik heb begin deze week een paar boosters besteld dag erna al in huis. En de prijzen zijn echt veel goedkoper dan bij de lokale speelgoed winkel.

Toegevoegd op 26 juli 2018 19:39: bron, afbeelding
Bronnen:
https://www.pokemonkaarten.nl

Als je hier nog wat aan hebt zou ik kijken op www.pokecard.nl

Bronnen:
www.pokecard.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100