Stel, als je iemand aan een muur wilt ophangen met duct tape. Wat is de beste manier?

Ik had al eerder gevraagd 'waarom het sterk is' en 'of het kwaad kan', en daaruit bleek dat het wel zou kunnen. Als tientallen anderen op Youtube dat hebben gedaan zal het niet echt veel kwaad kunnen. Zolang er maar iemand bij is... :-)

Een kamergenoot lijkt het wel leuk om zich op te hangen aan de muur, te fotograferen en weer los te halen.

Hoe kunnen we hem het beste vast tapen? Waar kunnen we de tape het beste plakken waardoor hij stevig aan de muur kan blijven hangen. Op de borst doen we zo min mogelijk tape voor de veiligheid.

Wat is de beste manier met twee rollen tape (a 66 m)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je moet zowieso overleggen of je een muur of een deur pakt. Denk ook aan hoe de muur er uit ziet als je duct tape er vanaf trekt. Daarnaast moet je je realiseren dat de tape het sterkste houdt als je het in de richting van de krqacht plakt (Dus weinig horizontale en veel vertikale banen). Spreid het over een groot oppervlak. Dus niet 2 baantjes en klaar; Elke strook vrijwel laten overlappen met de vorige. En om los trekken te verminderen: Eerst een paar hechstroken op de muur waar je je duct op vast plakt, en vervolgens horizontaal er overheen. Je moet het gewicht delen over een zo groot mogelijk kleef oppervlak. Meer is beter. Maar ook op de muur: Niet 10cm op de muur, maar meteen 40, 50 cm.

je moet uitkijken dat je geen lichaamsdelen van bloedtoevoer afbind. Je kan hem het best op een krukje (kratje?) tegen de muur laten staan en 'm goed vast plakken en dan 't krukje weg halen. Plak 'm alleen aan zijn kleding, dus niet op stukken huid. Toegevoegd na 3 minuten: terzijde op beide foto's in niet te zien of ze werkelijk los aan de muur hangen.

Debeste manier is om het niet te doen. Dat is het veiligste.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100