Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik mijn playstation 4 aansluiten op een pc monitor met alleen hdmi en vga?

Ik wil graag mijn ps4 aansluiten op mijn pc monitor (hdmi en vga) met audio.

Spullen:
http://www.bol.com/nl/p/trust-tytan-2-1-luidsprekerset/1003004011791490/


http://tweakers.net/pricewatch/373189/lg-27mp35hq-b-zwart.html

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
11.7K
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Scherm moet je gewoon via HDMI aansluiten. Maar als je speakers geen optical ondersteunen, kun je geen geluid erop krijgen. Je moet een optical-aansluiting op je Speakers hebben. Heb je dat niet, dan kun je een redelijk duur kastje kopen die het signaal omzet: http://www.allekabels.nl/digital-coaxiaal-kabel/3/1097210/omvormer-optisch-of-coaxiaal-naar-tulp.html Succes

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Hallo,

Je kunt achterin je ps4 het ene uiteinde van je hdmi-kabel aansluiten en vervolgens het andere uiteinde in je monitor. Hierna moet je naar de instellingen van je monitor om de goede source weer te geven; De luidspreker kun je aansluiten dmv. de 3,5 mm jacket die, als het goed is, bijgeleverd wordt. Als er een ander snoer bij je luidsprekerset zit, wil je daar dan een foto van posten? een eventuele foto van de achterkant van je monitor zou dan ook helpen.

ruben
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding