Hoe verminder ik de kartels op mijn xbox 360?

Deze week heb ik een nieuwe Xbox 360S gekocht met Forza 4. Maanden keek ik ernaar uit vanwege de prachtige beelden die vrijkwamen.

Nu heb ik hem op 1080p via HDMI aangesloten op een 42" full HD-tv van LG (LCD). Het beeld is echter vreselijk slecht. Het lijkt wel een spel van 10 jaar oud, zelfs forza 1 op de xbox 1 zag er nog beter uit. Het wegdek is nauwelijks te volgen, borden zijn niet te lezen, tekens op het wegdek zijn niet de zien, en de auto's zijn blokkerige objecten. Het is bijna onspeelbaar.

Forza 3 was véél en véél beter op component. Waar kan dit aan liggen? Welk soort aansluiting geeft het beste beeld, HDMI, VGA of component?

De instellingen van m'n xbox en tv heb ik al op zoveel mogelijk verschillende standen gehad, haalt niks uit...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet bijna wel zeker dat je hdmi kabel kapot is.(kan ook gebeuren met een nieuw gekochte) maar ik zou toch even in de instellingen van je xbox kijken. Bij 'mijn xbox' en dan naar links staat een kopje 'instellingen' kijk even op welke stand je xbox staat. 480p 720p of 1080p. Als het op 1080p staat moet je hem ff op 720p zetten. Blijft het zo lelijk, zou ik terug gaan met je kabel of zelfs je xbox en hem in de winkel laten controleren. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100