Welke geheugenkaart past in de Nintendo 3DS?

Over 2 weken komt de Nintendo 3DS pas uit, maar ik wil alvast de geheugenkaart aanschaffen. Welke kaart past er in, gewoon die ook in de voorgangers van de DS paste?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb onlangs een exemplaar mogen ontvangen en op de onderstaande link mijn verslag gedaan. Er gaat inderdaad een SD kaart in. Mocht het goedkoper zijn, kan je ook voor een micro-SD met adapter gaan natuurlijk. Qua snelheid (SDHC) kan ik je geen advies geven. Omdat er geen HD opnemen mee gemaakt worden lijkt me niet dat je je daar zorgen over hoeft te maken. Als de 2GB die je er standaard bij krijgt niet genoeg lijkt, koop dan gewoon het goedkoopste dat je kan vinden. Voor wat betreft de R4 discussie hierboven, Nintendo voert een zeer streng beleid en zal regelmatig de software upgraden om R4 kaarten te blokkeren. Er gaan ook geruchten dat Nintendo de 3DS compleet blokkeert bij gebruik van een R4. Deze heb ik nog niet bevestigd gekregen. Ik schrijf de komende dagen nog meer over de 3DS, dus mocht je mn schrijfstijl waarderen, hou mijn blog dan in de gaten ;-)

Bronnen:
http://www.thegadgeteers.nl/2011/03/3ds-va...

Een normale SD kaart, met een redelijk geheugen. Zit er ook bij geleverd... Veel plezier er alvast mee

Bronnen:
http://www.nintendo.nl/NOE/nl_NL/systems/i...

Ik heb op de radio gehoord dat er gewoon een R4 kaart ingedaan kan worden. {is wel verboden}

Tip 1!!!! DOE NOOIT R4/SD KAART IN JE CONSOLE want je console raakt beschadigt het is echt zo ik heb nu nog de nintendo ds lite plus r4 en loopt steeds vast ligt niet aan spel maar in de console zelf dus al ik jou was zal ik gewoon spellen in de winkel kopen 1 virus op je r4/sd en je stopt het in je console en dan is hij kapot of zij haha maar als ik jou was zal ik het niet doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100