Minecraft: Telkens als ik een server join loopt het vast, hoe kan dat?

Ik heb laatst een game laptop gekocht, en daarop minecraft geïnstalleerd. Steeds als ik het opstart werkt het uitstekend, tot ik een single- of multiplayer wereld join. Dan blijft hij op het laadscherm hangen maar anderen kunnen wel zien dat ik ingelogd ben. Ik heb heel veel al geprobeerd, opnieuw gedownload, VBO settings off/on gezet, java opnieuw gedownload, maar steeds blijft het weer hangen op dat laadscherm. Daarin tegen werken andere zware spellen wel goed. Weet iemand hoe dit komt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zou een keer kunnen proberen om een andere launcher te gebruiken, zoals FeedTheBeast. Ik verwacht niet dat het aan de launcher ligt, maar zo sluit je in iedergeval iets uit.

Bronnen:
https://www.feed-the-beast.com/

Probeer het via een minecraft mod launcher zoals bv: de technic launcher Dan hoef je alleen maar in te loggen met je minecraft account en dan zie je allerlei Modpacks maar via de technic launcher kan je ook vanilla minecraft opstarten dus de normale minecraft Linkje download technic launcher: https://www.technicpack.net/download Toegevoegd na 1 minuut: Alleen is het mogelijk dat je een oudere java versie moet downloaden (moest ik wel doen)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100