Hoe krijg ik GTA 4 aan de praat?

Mijn zoon speelt GTA 5 op de PC, zonder problemen. Nu wilde hij ook graag GTA 4 spelen. Heb deze bij Bol.com gekocht en na wat moeilijkheden weten te installeren. Nergens een probleem. Ook heeft hij een goed werkend Rock Star Social Games account. Wanneer ik het spel voor de eerste keer wil opstarten moet ik dat doen vanuit RGSC, maar daar wordt het spel niet herkend. Als ik het spel daarna wil opstarten vanaf de GTA4 icoon op het bureaublad, krijg ik de volgende mededeling:

RGSC.exe cannot start! RGSC (Rockstar Games Social Club) must be present and running for game to run.

Heb al gekeken op de verschillende forums, maar kan de geschikte oplossing niet vinden. Kan ik dit spel nu gewoon weggooien of weet iemand een oplossing om het als nog aan de praat te krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gebruik deze stappen: Ga naar het configuratiescherm. Kijk bij software en kijk of er .net frameworks op staat. Verwijder deze download daarna deze link http://www.microsoft...etfx35setup.exe Na de installatie ga je naar start en uitvoeren en typ services.msc er komt een venster. Zoek naar .Net Runtime Optimization klik rechts en klik stop dan nog een keer met rechts en dan naar Eigenschappen zet hem op Uitschakelen klik op Toepassen daarna OK. Start nu Social Club.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100