Hoe kan ik met de sims 3 na middennacht mijn kansen voltooien door bijvoorbeeld naar het gemeentehuis te gaan? Mijn sim reageert er niet op.:(

Toegevoegd na 31 minuten:
Met sims 3 na middernacht moet ik naar het gemeentehuis om mijn kans te voltooien, als ik naar het gemeentehuis ga wordt mijn kans niet voltooid. Wat kan ik doen om mijn kansen wel te laten voltooien?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb sims3 op de nintendo Ds, maar voor zo ver ik het weet is het stadshuis gesloten na middernacht. Als je hetzelfde probleem hebt wanneer het dag is, weet ik het ook niet meer. Misschien klik je op het foute icoontje? (Wanneer je naar het stadshuis moet om een kans te voltooien moet je altijd op hetgene klikken waar het sterretje bijstaat... maar dat wist je vast al) Als je vertelt welke kans het is kan ik je misschien beter helpen..

Het moet zoiezo overdag zijn. Het kan ook aan bepaalde dag vastzitten. Dat je sim op donderdag een kans moet voltooien en je het op een woensdag probeert. Er kan ook een tijd aan verbonden zijn. als de voltooing klikbaar is moet je het op dat moment kunnen voltooien. Probeer eens om met je sim naar een plek te gaan in de buurt, bijvoorbeeld naar het parkje er tegenover. Klik dan op het gemeentehuis en dan op wat je moet voltooien, dit is vaak geel gekleurd. Als het goed is moet je sim het gemeentehuis binnen lopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100