Als ik een computerspel (gta) opstart komt er een zwart scherm en dat is het , hoe kan dit ?

Ik heb voor de pc al een maand lang GTA V. Maand lang gespeeld zonder problemen etc.

Gister had ik wat bestanden gedownload omdat ik een programma wou maar die bestanden waren niet echt betrouwbaar dus ik heb ze snel weer verwijderd.

(dit heeft er miss mee te maken daarom zeg ik het er even bij)

De dag erna wou ik gta spelen , hij opende , maar er bleef een zwart scherm.
Dit talloze keren opnieuw geprobeerd , virusscanner uitgeschakeld etc.
Systeem herstel lukt ook al niet.. en windows defender kan niet meer aan.

in het ergste geval denk ik aan een virus , maar kan dit dan ook echt een spel niet meer laten opstarten ? want andere games doen het wel zoals het hoort.

ik kom er zelf echt niet uit en wil geen fabrieksinstellingen terugzetten ivm veel bestanden, ik hoop dat iemand me kan helpen.

Groeten en alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je het idee hebt dat je last hebt van een virus zou ik zeker niet je virus scanner uitzetten. Probeer je PC eens te scannen met een andere virus scanner, dan zou ik bijvoorbeeld de Emsisoft Emergency Kit proberen als ik jou was. Deze kan je vinden op: https://www.emsisoft.com/en/software/eek/ Er zijn ook virus scanners die je niet hoeft te installeren, die werken vanuit je browser, zoals: https://www.f-secure.com/en/web/labs_global/tools-beta http://housecall.trendmicro.com/ https://virus-scan.bullguard.com/ http://www.eset.com/us/online-scanner/ Als je geen virussen vindt met een andere virus scanner zou ik proberen je save games ergens op te slaan en GTA opnieuw te installeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100